Kvarterer

Bonden kokar risgrynsgröt och tänker på braliner.

Syster Vet har besök av sin Danska veterinärvännina med familj och idag kom dom hit på ett litet uppdrag som enligt danskan skulle ta högst en kvarter.

Uppdraget var att”taskestrera” Eva och två andra kalvar och två katter. Den ena katten höll sig undan men den andra fixade danskan med en speciell teknik, skalpellen hade hon tidvis i sin mun och snabbt gick det.
Katten försvann dock från uppvaket i en halmad skotkärra jagad av en dansk hönsehund. Uppvaket var alltså i en skotkärra.

Lillebror var hemma i dag och jobbade och han berättade flera gånger att kvart över äter vi på dagis. Kvart över vad då frågade jag. Kvart över såklart sa han. Ja men kvart över elva eller kanske tolv, försökte jag. Nej bara kvart över förstår du.

Taskestreringen tog några kvarterer och sedan gick vi på en liten ponnyridningstur med tölparen. Det hela slutade med att lillebror cyklade hem med mellanbrors cykel när han red och sedan kraschade han lite lätt med den, en svårlöst konflikt var ett faktum.

Glad påsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − två =