-VARNING-

Hej Blogg!
Jag vet inte vad det är med bonden men energin tar slut när barnen har somnat. Det blir ingen kontorstid och ingen blogg, men snart måste jag ta tag i årets lantbruksstödsansökan som ska vara inne den sista mars. En sådan sak borde bonden göra gladeligen för utan stödet hade den här verksamheten kollapsat för länge sedan. Men som ni vet så behöver bonden lite press på sig och kan då höja prestationsnivån och göra närapå underverk.

Min bondekollega som jag inte har hört av på länge kom farande hit i lördags för att varna mig. Hon tyckte att det var så jobbigt att registrera sig för att kommentera här på bloggen så hon tog till bilen.
Tidigarehade hon läst om den förra eleven som gillade ormar bättre än lantbruksdjur och som jag hade fått ägg av. Hon visste att jag hade lagt äggen i kläckningsmaskinen………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − 6 =