På kontoret

Hej blogg!
Bonden sitter på kontoret, ofrivilligt, det är sådant som måste göras. Betalas räkningar och skickas fakturor. Att skicka fakturor är lite av ett detektivarbete för jag skriver köttvikter och namn och kanske telefonnummer på små lappar som jag lägger på bra ställen. Jag hittar alltid(tror jag) förr eller senare och sedan använder jag Acer för att kolla upp telefonnummer eller adressen eller bara dubbelkolla.
Jag har skickat alla fakturor med snigelpost hittills vilket är ganska idiotiskt, det måste jag sluta med. Att bara komma ihåg att ta med posten när man ska förbi lådan är svårt, sedan är det inte säkert att man får tag på porto i byn.

Precis nu kollade jag upp en adress som jag hade skrivit Sundsvall på men det skulle visst vara Sundfall, jag tyckte nog att det verkade vara lite väl långt bort.

Bonden har skaffat ett nytt (o)djur, HP kallar henne tölparen.

God kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =