Sotarbomb

Hej blogg!
Bonden har ingen tid för er, nu har det blivit kvällsjobb sex kvällar i rad.

Igår var sotaren här. Han kom på morgonen när jag letade parstrumpor och innan jag hittat stegen. Han fick hjälpa till att räta ut stegen som hakat upp sig och sedan var det en hel del sot. Jag sa till honom att det här måste vara roligt för dig när det finns mycket att sota bort, det verkade han inte tycka. Han sa att i själva skorstenen var det inte så mycket för det hade en liten soteld redan ordnat. Han bad om en hink att lägga sot i och bonden hämtade en kartong. En kartong ville han inte använda då den lätt kan fatta eld, bonden tyckte inte att det kunde vara något bekymmer om man ställer den ute på gräsmattan. Sotaren fick en nästan tom hink för tvättmaskinspulver med lock, lock tyckte sotaren var bra. Bonden åkte med barnen till skolan och funderade på om det skulle bli en bomb.

God Afton

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 16 =