Östen med Resten

Hej blogg!
Bonden kom precis in från ladugården, Östen har blivit friserad/klippt, han är en inlånad bagge, som bonden hämtade upp idag. På gården där jag hämtade honom fick jag höra att dom vaknat vid tretiden igårnatt av råmande kor utanför huset. Korna hade öppnat en ladugårdesdörr och tyckte visst att det var en bra nattaktivitet att äta äpplen i trädgården. En gård med djur och allt händer, det är inte bara här jag lovar. En gång var det någon som tyckte att jag måste ha livlig fantasi för att jag skrev så osannolika saker.

Moffa har lagat fönster och fått hjälp av Otto, jag hörde hur han försökte bli av med sin medhjälpare, han sa inte fina ord.

Barnen väntar på snö och på lördag kommer en halvmeter enligt storebror som noga följer vädret på datorn.

Igår blev bonden kidnappad, men det är en hemskt lång historia.

God kväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 14 =