Lyckliga bonden klipper får

Hej Blogg!
Idag har bonden lyckats att klippa 11 får, maskinen fungerade bättre än någonsin med nya skär. Först klippte jag fyra innan jag åkte för att hämta barnen, sedan var jag och barnen på dagis på pysselkväll och fikade och gjorde tomtar av olika slag.

Senare på kvällen innan jag sparkade ut mig i ladugården så slog jag på datorn och tittade på Youtube för att förbättra min teknik, förut har jag haft fåret stående och sedan vänt på det för att klippa undersidan. En ”riktig” klippare har fåret sittande eller liggande hela tiden och det går på ett par minuter och ser lätt ut. Jag gick ut och körde igång, jag höll fåren på olika sätt, upp och ned, bak och fram, ut och in, det var ull överallt och sju får blev klippta, det gick absolut inte fortare än min gamla teknik. Nu har jag tittat på filmen säkert tio gånger till och tror mig veta hur man gör, hoppas det blir tid över för en fortsättning imorgon.

Titta här hur lätt det ser ut
http://www.youtube.com/watch?v=-tuh9mOVpEg&NR=1

God kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 4 =