Bonden är inte på banken

Hej Blogg!
Det är visst inte meningen att jag ska gå på banken ikväll, jag försökte logga in flera gånger och sedan läste jag detta på startsidan

-Vi beklagar återigen det inträffade. Felet är identifierat och vi arbetar med att åtgärda detta så fort som möjligt.Vi beklagar de olägenheter störningarna medför.
Nejdå det är snarare en befrielse för bonden som är van att byta plan och avskyr bankärenden.

Efter dagis ville lillebror och mellanbror hjälpa till att köra upp spannmål i en ficka. Spannhålet som är vete har varit på torkning hos en kollega då det innehöll 30% vatten vid skörden. Nu låg det i en jättehög på logens golv och barnen högg i, efter en liten stund råkade den ena snudda vid den andra med en skovel och det hela urartade. Lillebror ficksläpas inskrikande med vete innanför kläderna.

Sedan upptäckte jag att en kilrem hamnat fel på avlastarbordet när jag skulle köra upp mer ensilage i fodervagnen. Det var svårt att fixa och tiden gick innan jag var färdig med allt, jag missade att göra middag och inget blev så som jag tänkt.

Imorgon är en ny dag och jag ska försöka att inte vara ute på kvällen.


Behöver stampas?

Ledtråd odjur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 4 =