En dröm

Det var mycket länge sedan jag kom ihåg en dröm men igår hände det.

Jag skulle ta med mig en häst och hinna med flyget från Skavsta. Jag kunde inte hitta hästens pass och jag letade och rotade runt, tiden gick och jag började känna panik. Själv har jag inte ens ett giltigt pass men det verkade inte vara något problem. När jag öppnade transporten för att lasta hästen var där en outmockad djupströbädd i halva släpet vilket gjorde att hästen fick stå och balansera uppepå gödslet, om hästen skulle ta ett felsteg skulle den ramla ned och bli hängd i grimman. Jag vaknade när jag tvingades inse att man inte kan avgå härifrån en halvtimme innan flyget går. Undrar vart jag och hästen var på väg?

-Flatsilon är öppnad
-Mr bobcat har varit här
-En gris är infångad
-Guldtackan – läget är allvarligt men stabilt

God Kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + tretton =