Knöligt

Igår var det tänkt att bonden skulle bidra till en trevlig familjekväll istället för att packa till marknad och virra runt halva natten.
Tror ni att jag klarade det, nej inte så särskilt bra tyvärr. Helt plötsligt såg jag kaoset runt om i huset och började städa och skälla på alla, glömde att äta och dricka kaffe och blev till en riktig häxa. Senare på kvällen låg jag och halvsov och åkte konståkning i en stad(drömde)och försökte samtidigt se vaken ut, jagvar inte till något vidare sällskap.

Idag var det meningen att vi alla skulle åka till staden för att inhandla mellanbrors födelsedagspresent( han fyllde för två månader sedan), presenten ska vara en cykel.

Innan vi åkte skulle djuren skötas ochfodras vilket ledde till att det blev dåligt med tid. Vi kom hem utan cykel eller rättare sagt så komvi inte ens in i en cykelaffär. Men vi tittade genom fönstret i tre, den första hade stängt för dagen den andra hade lördagsstängt på sommaren fast det är oktober, den tredje stängde en timme tidigare än det stod på nätet.
Klart att mellanbror blev besviken men han tog det bra och inriktade sig på lördagsgodiset. Vivar borta isex timmar utan att ha uträttat särskilt många ärenden, om bonden får lite gjort hemma så är det inget emot när hon åker till stan.

Idag har jag lärt mig att det är nära katastrof om man blandar olika potatissorter fast dom har samma pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − tolv =