Ínga smarta drag här

Hej Blogg!
Bonden är så trött och förkyld sedan några dagar och marknaderna varje lördag knäcker mig. Jag har varit tvungen att vara med på alla marknader då jag har hand om det elektriska. Den här lördagen skulle jag även ha produkter på skördemarknaden på Öknaskolan. På fredagseftermiddagen bar det iväg dit och kvällen blev sen utan några marknadsförbredelser.
Bonden trodde hon gjorde ett smart drag genom att gå och lägga sig skapligt för att istället stiga upp vid femtiden och packa. Men innan jag hann somna ringde telefonen, och såklart det var en kalv på vägen. HP och grannen hjälpte till och kalven försvann upp bakom ladugården i mörkret, det fick bli en nödlösning av det vanliga slagetgenom enavspärrning nedåt vägen.

Gissa vem som var ännu tröttare på morgonen och ångrade det smarta draget och sedan körde bilen rakt in i avspärrningen ….

Bonden har ett nytt ordspråk som lyder –LETA INTE EFTER GÖMDA KALVAR, då avser jag inte fullt synliga kalvar på vägen, jag ska berätta mer om det en annan dag.

God kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 13 =