Kofälla

Hej Blogg!
Bonden har precis varit och gillrat en kofälla i mörkret och dricker nu lite kaffe med lättsaltade lantchips som tilltugg.

Idag har bonden kört med utgödslingen och hämtat hem kalvar med hästtransporten från en hage. Det var åtta kalvar från början och efter två runder blev två ovilliga kalvar kvar. Så bonden lastade transporten full av godsaker, kross, hö och äpplen och åkte dit med den nu ikväll och lät den stå kvar halvvägs in i hagen med grindar runt. Planen är att kalvarna i morgon bitti äter sig in i transporten och blir trötta och lägger sig lagom tills bonden kommer och smidigt smyger sig fram och stänger. Undrar om jag ska åka dit före eller efter morgonkaffet?

Otto har ni inte fått se på länge, varsågoda…. större än någonsin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − ett =