Svinsäkert?

Bonden har innan det blev helt mörkt byggt ett provisoriskt grisstaket för att skydda trädgården från uppgrävning. Smårisarna har länge gjort promenader utanför sin hage och idag när jag var iväg för att hämta halmbalar påbörjade dom uppgrävning/utgrävning i trädgården. Bonden har förutspått vad som kommer att ske men reagerar såklart inte förrän det verkligen måste göras något. Grisarna ser ju så glada ut när dom rör sig obehindrat över markerna.
Hoppas det inte kommer några stalltjejer som ska rida imorgon för stallet är avspärrat av diverse trådar och när jag satte på strömmen var det knappt jag kunde ta mig ut själv.
Så nu hoppas jag att inte grisarna ger HP heltidsjobb imorgon när jag är på marknad.
Nu ska jag packa lite… God Kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − nio =