På marknad idag

Någon fastnade i dekorationerna med gylfen, dekorationen var en stor taggig slånbärskvist med mängder av blåa vackra bär, gissa hur det slutade?

fortsättning kl 23:08

Hej Blogg!
Idag gick det jättebra på marknaden, kanske för att Hertig Karl packat ihop eller för att mormor var med, hon är lite av en kundmagnet. Mormor tycker att det är roligt att torga om allt är under kontroll som hon säger. Bonden tycker att det oftast är kontroll medans mormor har närmare till tappad kontroll. Mormor tycker att det är lite svårt att servera korv med bröd för att man absolut inte får nudda korven eller brödet, hon brukar säga det till kunderna och idag berättade en man om en korvgubbe i Stockholm som tvättade händerna i korvvattnet.

Nej nu orkar jag inte mer jag får berätta om kvällen på hemmaplan eller rättare sagt jobbet som väntade efter marknaden imorgon istället. Under dagen hade HP fått oväntat besök i flera skepnader.

God Kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fyra =