Mormor får högt betyg ikväll

Hej Blogg!
Ikväll har mormor varit här och hjälpt till, lagat mat, nattat barn och röjt lite som hon säger. Sanningen är att mormor tycker att det är kaos här men hon gör sitt bästa för att se förbi det och vara till hjälp. Ibland blir det för mycket för henne och hon kan inte låta bli att säga hur kan du leva så här, då blir jag ledsen.

Hon kan fråga var saker ska vara fast hon vet att sakerna inte har någon plats. Hon frågar alltid efter diskproppen som bara hon använder och som för länge sedan följt med matrester ut till hönsen. Hushållspappret som nästan aldrig finns frågar hon också efter. Jag försöker så långt det går undvika att hon ska titta in i garderober och lådor.

En annan sak med mormor är att hon är rädd för djur och tycker att dom är farliga, ofta frågar hon hur många arga tjurar jag har. Tjurar för mormor är allt med horn, även snälla Highland Cattel kossor.

Sedan länge har vi infört ett betygsystem(1-10) för hur bra hon klarar att hålla masken, idag gick det strålande och hon fick en 9:a.

Tack för i dag kära MOR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − elva =