X-BOX

Hej Blogg!
Bonden har precis lackat golvet med vitt vin(såklart ett stort misstag) och tänkte nu skriva några rader till er.

Jag och storebror har varit på marknad idag och det gick inget vidare. Vid de två första Bondens marknad tillfällena hade jag dåligt med produkter och nu när jag hade lyckats ladda ordentligt med både färsk ”glad gris” och lamm var det dålig köpkraft. Varför vill kunderna alltid ha det man inte har med sig?

Exempel:
-Har du inga bruna skinn? Synd det hade jag köpt (lammskinn har jag vita och gråa i olika nyanser)

– Har du bara korv (när jag saknar färskt kött)

– Var är korvarna? (om jag bara har färskt kött)

– Var är den vanliga korven (om jag saknar/byter korvsort)

Idag fick jag höra något lite ovanligt, en äldre kvinna klappar på lammskinnen:
-Jag vill gärna köpa lammskinn men han vill ha X-box istället säger hon och pekar på en man.

Jag röstar på lammskinn säger bonden som inte riktigt vet vad X-box är men gissar att det är ett pensionistvänligt dataspel.

Kanske jag kan skylla på Hertig Karl eller det fina vädret för att det gick dåligt på marknaden idag för jag vet att produkterna är i toppklass.

En reporter från SN kom förbi på marknaden och frågade om det var jag som var bonden. Hon köpte lite av den före detta glada grisen som hon sa och jag passade på att klaga lite på bilduppladdningen på bloggen som hon lovade att kolla upp.

God kväll gott folk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 3 =