Närmsta PUB?

Hej Blogg!
Igår var jag och barnen på ett jätte trevligt kalas hos mormor som fyllde 60 år. Samtidigt kom barnens lilla kusin från England med föräldrar på besök till oss. Idag har besökarna hjälpt till att rulla halmbalar på skullen med god energi men när det drog ihop sig till sen eftermiddag började dom skruva på sig och fråga var man kan få sig en ÖL.
Det fick bli stadsresa med HP och lillebror och under tiden skulle jag och dom andra barnen ”bara” fixa lite med djuren, krossa foder och mata grisar och smälla ihop en middag.
Det hela slutade i katastrof då hästarna i spöregnet lyckades jaga några nötter över ett staket. Man brukar säga att det inte finns en torr fläck, men vi dröp alla tre och frös så vi skakade, storebror lyckades även med att gräva en krater(på fel ställe) och bygga en akvedukt.
Stadsbesökarna kom inte hem till någon färdig middag utan möttes av bonden iförd handuk som drog en högst osannolik men alldeles sann historia om vad som hunnit hända på två timmar.
Imorgonär detBondens marknad men på söndag ska jag försöka vara en åtminstone halvbra värdinna.

God kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 7 =