NÖTVISNING

Hej Blogg!
Bonden kan inte låta bli att blogga lite.

Här händer en hel del, bland annat så skulle HP guida besökare iförd tofflor för att se nötterna. Jag sa innan att dom skulle hålla sig nära staketet helst utanför. Men alla traskade in i hagen till ”öppen yta” och då kom hela nötflocken i full fart. Besökarna sprang och så hade dom fått se nötterna så det räckte.

HP trodde att besökarna nu inte skulle behöva hoppa fallskärm på ett bra tag nu ifall dom nu höll på med något sådant.

På tal om fallskärmar så läste jag om en som störtade idag, vad tänker man? Jag skulle gärna hoppa om jag var 100% säker på att utrustningen skulle fungera. Det är säkert fantastiskt att flyga genom luften och se allt från ovan, men utan garanti skulle jag aldrig göra det.

Förr tyckte jag att det var himla roligt med nöjesfält men nu är jag inte så begeistrad längre, jag tittar efter svagheter i konstruktionen och lyssnar efter knakande och gnisslande ljud, funderar över underhåll, kontrollsystem och fusk.

Jag börjar bli en fegis eller kanske en gamling.

God kväll ps. imorgon får ni ett gästinlägg från jowa som besökt gården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =