Survival of the fittest

Hej Blogg! Bonden har varit till stan med familjen för att handla snabbt. Vi kom hem sju timmar senare efter picknick på vallarna och iskallt bad i en sjö.

Jag har precis varit ute en sväng och matat grisar och tittat till diverse djur. Nu finns 12 kultingar kvar och gissa könsfördelningen på dem? Jag kan avslöja att det är tio av en sort, det kan inte vara en slump.

Nu har det gått drygt ett år sedan ett visst kungligt bröllop, så här skrev jag i min blogg då:

Om jag var en kronprinsessa skulle det antagligen vara en ren katastrof, tänk er en prinsessa med tovor i håret och med ett fruktansvärt morgonhumör eller rättare sagt förmiddagshumör. Jag skulle skaffa mig en NE_ _ R kung som jag tror folket skulle ha svårt att acceptera och jag skulle vägra göra en massa meningslösa uppdrag. Jag skulle ha en automatiserad kunglig ladugård med fina avelsdjur och jag skulle sälja exklusiva lammplädar med kunglig stämpel. Allvarligt talat så tror jag att det är ett rent H-vete att vara prinsessa med ett evigt leende och en massa förpliktelser.


Bonden och Otto, nej Pippi! Vi ströar och bygger grishus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − två =