Smultron, barn och nötter

Hej Blogg!
Bonden känner sig befriad efter att deklarationen blev inlämnad även fast jag inte vet hur bra/rätt det blev. Det är som när man gjort en tenta man får frid för det går ej längre att påverka resultatet. Det är inte riktigt sant för deklarationen kan man ångra/ändra i fem år men känslan är den samma.

Idag har det varit barn här och nyfiket tittat på djur och allt runt omkring. När det började regna togbarnen själva fram sina paraplyer, mina barn ställde sig under stuprännan(där den skulle ha suttit).
Några av barnen gillade inte smultron, SMULTRON! Konstigt, mellanbror tittade oförstående på dem samtidigt som han plockade och sparade i handen.
Föräldrarna undrade hur jag hinner med allt, stora trädgårdsland och djur överallt. Jag kan avslöja att jag bortprioriterar vissa saker, tvätt och disk och städning är bristfälligt i vanliga fall och på sommaren blir det ännu värre. Imorgon börjar jag med att städa ett rum om dagen!

Eleven har varit här i några dagar i streck nu och idag när det regnade påbörjade vi högtryckstvättning och utmockning i ladugården. På eftermiddagen flyttade vi lite djur(nötter) som sprang åt alla håll, eleven trodde att nötterna lärt sig av fåren.

Ellen boar=kultingar på gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =