På dagis

Får och lamm och barn blev levererade till dagis och skola i morse och storebror kom nästan i tid. Lillebror har fått min förkylning så han fick hänga med hem igen och jag tänkte att då har jag en bra anledning att sitta på kontoret idag. Vi diskade och rensade lite halvmeter höga brännässlor i jordgubbslandet sedan var tiden slut.

När vi hämtade bröderna visade fröknarna prov på att dom klarade av både barn och får. Fåruppdraget togs på största allvar, vi skojjade om att lägga till fårskötare på deras meritlista. Jag sa förståss inte att det var dom mest lätthanterliga individerna jag tagit med och att en av dem var rutinerade Valborg som redan varit på flera visningar.

På kvällen var det vårfest på dagis och fåren fick vara med på det också, det var grillning men lammen klarade sig. Det mest dramatiska som hände var att en pappa släppte lös några av fåren av misstag?
En mamma berättade att sonen ville fotograferat fåren med hennes telefon men han tog bara kort på bajset. Det var kul tycker jag, varför är barn så fascinerade av bajs?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + tretton =