Lammbesök

Bonden har fått styrketräning genom att bära hem lamm från betet, dom var tunga. Allt slit för att barnen på dagis ska få besök av dem och deras mammor imorgon. Förra året gjorde vi det också och det var väldigt uppskattat. Många barn har frågat när lammen kommer under våren.

Jag har även besökt ett äldreboende med lamm en gång och det var också väldigt lyckat förutom att den jag gjorde det för inte riktigt förstod meningen med det. Jag lastade hästtransporten med får och lamm och staket och packade in barnen i bilen och for dit. På en liten gräsplätt ställde jag upp en liten hage och släpade ut fåren. Det vallfärdade ut människor med rullatorer och rullstolar, många lyste upp och berättade historier från förr.

Jag minns att när jag ringde upp boendet och frågade om det gick bra stötte jag på visst motstånd. Först var det ingen som visste om det gick och när jag fick tag på rätt person var svaret: – gör det du om du vill slösa din tid på det. Tack jag slösar gärna min tid på sådana saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + sexton =