Vårrus avklarat

När tiden började bli knapp inför avgång till vårruset hörde bonden ett extra gnälligt ynkigt bäande från djungeln. Det är klart att något händer om man ska iväg, mycket riktigt det var ett lamm och en sjuk tacka. Jag tog först lammet och gick hem med det och satte i en box i stallet sedan gick jag för att hämta tackan. När jag gått iväg en bit hördes ett mystiskt dunkande från stallet med några sekunders mellanrum.

Varför skrek lammet och vad var det för dunkande ljud jag hörde? Nu får ni hjälpa till.

Bonden klarade vårruset joggandes med en lånad barnvagn inklusive barn. Med barnvagn var man tvungen att starta i sista startgruppen även om man tänkte springa. När man fick information skickad till sig innan loppet stod det, var ärlig i ditt val av startgrupp, det fanns fem startgrupper från springa fort till lunka. Håll till höger om du är långsam stod också i reglerna. Det var svårt att ta sig fram och bitvis fick det bli utanför banan. Fram kom vi och god picknick fick vi. Tjejmilen nästa eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − sju =