Nu är dom här

Flugorna alltså! och det med med besked! om vadå? Jo besked om en lång flugsäsong, nu är dom här tidigt i mängder och vanligtvis brukar flugorna återuppstå långt in på hösten ett flertal gånger innan dom ger sig helt. Jag tror att huset är mättat, koncentrationen av flugor inne kanske till och med är högre än ute. Dörrarna är stängda och flugsmällorna jobbar hårt.

Det bästa med det här landet är årstiderna även fast proportionen mellan dem skulle kunna vara annorlunda. Tänk att jordens position i förhållande till solen har en sådan enorm betydelse för klimatet. Jag har sagt det förut men hur kul skulle det vara att ha sommar hela tiden? Ganska kul kanske att kunna odla året runt och bada när som helst.

Lillebror sa häromdagen vid kvällsmaten klagande och lite förskräckt, -det är en fluga på mig.
Jag svarar att det här är en bondgård, BONDGÅRD=FLUGOR.

Ingen har visat det minsta intresse för att ersätta bonden i vårruset så det blir till att knata runt själv. Hörs senare om jag klarar det.

Inifrån buren, skulle du klättra in här för att tjudra en tjur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + elva =