EFTERLYSNING AV VÅRRUSARE

Kvinnlig Bonde på drygt 170/60, grå ögon och stripigt platt hår med två stora tovor på varje sida, ett blått lår och breda axlar sökes. Känner du igen dig på den här beskrivningen och kan springa Vår ruset i Norrköping i morgon och vara lagledare för damerna i LRF(lantbrukarnasriksförbund). Utrustning bestående av ärvda löparskor från New York och T-shirt och antika fladdriga gympabyxor utlånas. Skulle vara en fördel om du kan klara 5 km på under 25 minuter vilket jag sagt till de andra är enkelt och ett krav för att få ut picknickkorgen som man får som lag.

Bonden har drabbats av en hemsk förkylning med halsont, nästäppa och huvudvärk i flera dagar, det hela bröt mystiskt ut strax efter betessläpp. Jag har försökt kurera mig med alvedon och till och med allergimedecin men inget har hjälpt.

Jag skulle bli mycket taksam om du som känner igen dig i beskrivningen ovan ger dig till känna så snart som möjligt.


Denna oräddakvinnavar här och lånade en tjur idag, TJUR ja du läste rätt, men historian är lång och får vänta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 12 =