Kära Skatteverket!

Jag törs inte hämta posten i dag för jag hoppas få ett besked av er om att få deklarera den 15 Juni istället för 16 Maj. Jag har som vanligt ansökt om anstånd med att lämna deklarationen. För att få tid på sig till Juni behövs synnerliga skäl vilket jag saknar.

När jag skulle skicka in funderade jag på några olika halvsanningar.

Hög arbetsbelastning på grund av:
-Exploderande utgödslingar(inte helt sant då den skött sig bättre än någonsin i vinter, bara ett tiotal explosioner)
-Lammningstider(det är klart nu)
-Vårbruk (jag tar hjälp till det)
-Småbarn(dom är inte så små längre)

Att dra till med något som att det är kaos i bokföringen eller att jag inte vet vad en verifikation är tänkte jag inte var så taktiskt. Om ni vill får ni veta vad jag skrev när det kommer tillbaka, minns ej ordagrant.

Det enda jag har ordning på är att jag gjort skattedeklaration varje månad, jag skulle verkligen behöva HJÄLP!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 18 =