Gräsklippare,mjölkning och koblajjor

Hej Blogg!
Vi har bytt upp oss till större gräsklippare, utgifterna är större också konstaterade lillebror stolt.

Jag kan berätta för er att det är inte bara att göra som i ”Sagan om den lilla gumman” ta spjannen och gå ut och mjölka kon. Hade jag trott det? Nej, inte riktigt, jag trodde nog att det skulle gå att ha grimma på kon och tjudrahenne vid ett träd och mjölka ut några liter. Kalven måste vara inom synhåll och trädet stort, mycket stort, kor bryter av träd och trampar i spjannar och viftar med svansen i ögonen på gumman, men något av det stod inte i boken. Tänk att livet på landet alltid är så förskönat.

Datorn eller SN trilskas och kastar ut bonden från bloggen ideligen, jag får fortsätta i morgon, God kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + tre =