Bonden anropar Postis

Hej Brevbäraren och Blogg! Här är det svårt att få tiden att räcka ihop hur jag än gör känns det som. Men jag kan inte skylla på det för att jag inte fått upp en ny brevlåda på ett halvår. Brevlådan har varit trasig sedan i höstas och jag fick till och med hjälp att gå och köpa en ny, sedan skulle jag göra en adress och ingen reklam skylt innan den sattes upp. Där tog det tvärstopp och inget mer än att jag tänkt på det då och då har hänt. Nu har Postis fått nog, först la han eller hon en förtryckt kort där det går att kryssa i olika alternativ så som skotta ordentligt eller klipp bort grenar runt brevlådan. Postis fick göra en ny ruta och skriva, ny postlåda tack! Bonden tänkte okey nu är det dags att göra något innan posten uteblir. Någon dag senare stod en begagnad postlåda med skruvar och allt på marken bredvid den andra med ett meddelande som var svårt att tyda. Tack Postis för postlådan för jag gissar att det var du och för att du troget levererat post till den trasiga lådan, i och för sig kan du kasta en del onödig post och inte lämna ut dålig post på fredagar till exempel Vattenfall eller CSN. Kör gärna upp för backen så ska jag bjuda på fika och någon produkt från gården. Tack än en gång för posten och brevlådan och för att du stod ut så här länge. Innan helgen är slut lovar jag att skruva upp en låda.

Trevlig Valborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 5 =