3 dagar kvar

Hej Blogg! Ännu en fantastisk vårdag, gräset växer och det ser bra ut för bonden, enligt planen är det bara tre dagar kvar till betessläpp. Det är lite svårt att hinna med extraarbete med staketen när man har fullt upp och lite till med alla djuren, man måste investera i tid för att vinna tid. Lammen är överallt och idag gick två in i en kaninbur och blev kvar.

Mormor kom hit framåt kvällen och skötte markservisen inne så bonden tog en ridtur. Efter turen skulle jag göra lite allt möjligt som jag inte var klar med i ladugården och strax före åtta kom storebror i blåställ stövlar och med spjannen i högsta hugg. Vad säger man då? Har du smitit ut utan att mormor såg? Klockan är mycket ochom vi skamjölka nu blir det sent och du måste duscha, det är skola imorgon.

Vi mjölkade och han var lika stolt som igår när han gick in med mjölken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + tretton =