LÅNG FREDAG

Påsken började med att bonden tappade bort bilnyckeln och alla barnen var därförhemma igår. Det gick sådär, som en sammanfattning kan jag säga att en vattenslang kan vara källan till många konflikter.

Idag är det verkligen lång fredag och ändå har jag inte haft tid till er, tänk om jag var enbart bloggare eller bloggare till 20% skulle säkert räcka, just nu får ni inte många % av tiden.

Jag har hört från säkert håll att ju mer man har att göra desto mer får man gjort. Idag provade jag därför att harva en kollegas åker. Pojkarna korsförhörde mig när jag kom hem om traktormärke redskap och dubbelmontage och undrade om det fanns passagerarstol.

Fortsatt kaos i fåravdelningen, fem tackor som måste hållas fast för att lammen ska få dia. Lillen som visst är en hona lever och kan tutta själv nu.

Jehova hemsöker mig, två vittnen(inte samma som förra gången) svängde upp på gårdsplanen häromdagen. Vittnena ville tala om döden men bonden ville mest klara dagen och hinna till dagis. Jag blev berikade med ytterligare ett nummer av vakttornet som jag skulle ha när jag kopplar av sa dom.

Tack för en finurlig fundering kring ”hönan eller ägget” jag ska försöka hinna dra min teori för er i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + tretton =