Läs bara detta om du gissat på förra

Efter dagis åkte vid till Gammeltjammo och for i väg med henne till en blomsterhandel för att köpa lite vårblommor och fröer. Lillebror somnade på vägen och jag ville inte väcka honom för då finns risk för att han blir odräglig. Jag lyfte upp honom med stol på en liten fyrhjulig shoppingvagn som stod utanför. Storebror körde gladeligen runt med honom mellan raderna av trädgårdspynt och blomster, han vaknade först när jag lyfte tillbaka honom till bilen. Efteråt påstod han att en viss blomma var hans för att han hade valt ut den själv.

Tillbaka hos farmor skulle stora pojkarna gå två hus bort för att köpa tio honungsburkar av ett äldre par som är biodlare. Dom gick glada och målmedvetna iväg, den ena drog farmors tantväska med hjul och den andra hade en plånbok med pengar i fickan. Dom kände att det här var ett mycket viktigt uppdrag.

Efter tio minuter kommer storebror tillbaka med väskan utan honung och säger – dom öppnar inte och mellanbror står kvar och plingar på och knackar, han vägrar gå hem utan honung.

Jag – Det kanske inte var någon hemma?

Storebror – vi såg dom genom fönstret

Fortsättning följer och då kommer Jehovas vittnen snart att göra entré….


31 dagar kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =