Fortsättning honungsköp

Tack för alla gissningar på skelettet, jag vet faktiskt inte men tror på katt, att ingen sa dinosaurie förvånar mig.

Bonden har precis skickat in jordbruksstödsansökan elektroniskt och har syster3 här på besök.

Imorgon ska jag beställa utsäde, jag måste försöka mig på lite mer lönsam odling, något jag kan sälja på bondens marknad. Vad tror ni om rosenrot eller saffran, eller något med mer krut i?

Ofta när jag kommer till farmor brukar jag knacka och öppna lite och säga –det är Jehova. Kanske för att jag sett vaktornet där och hon sagt att dom dykt upp någon gång.

Fortsättning på honungsinköp:
Gå tillbaka och hämta honom säger jag till storebror och så slår farmor upp numret till grannarna i sin telefonkatalog och ringer. Hon säger att det är två pojkar som vill köpa honung som står utanför. Pojkarna kommer tillbaka och blir skickade till honungshuset igen, dom går iväg lika glada som första gången. Efter en bra stund ringer det på dörren, jag tror att det är pojkarna som vill att jag ska öppna så dom kan bära in sitt dyrbara gods. Jag öppnar och skriker HALLLÅÅÅÅÅ alldeles för högt och när dörren går upp ser jag att där står två vittnen med broschyrer i en axelväska. Samtidigt som jag pratar med dem kommer mellanbror tillbaka utan storebror, nu är det han som är kvar och berättar om både det ena och det andra.

Honungen blev bärgad, vittnena levererade sitt budskap och vi fick hemmagjord jordgubbskräm till kvällsmat.


Majsodling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fyra =