Tid

Vet ni vad jag har inte alls tid med er, papiren väntar och jag funderar på om ni kommer bli min undergång, jag tjänar inget på er och ni kräver en hel del, tänk om jag skulle ta er tid och lägga på bokföringen istället. Fast ni är förståss mycket roligare i alla fall när jag får kommentarer. Nu är det verkligen ni som driver bloggen för jag minns inte längre vad jag heter eller vad jag har för lösenord. Nu blir jag blir inloggad via era kommentarer och det fungerar bara i en viss tid efter att ni skickat. Så om jag försvinner är det helt erat fel.

Hur är det nu har jag vunnit eller förlorat en timme med sommartiden, det är frågan, om jag är uppe lika länge som vanligt så har jag förlorat sömn, kan det stämma?

Det var inte helt sant som jag sa häromdagen att bonden har ont om tid, bonden har precis lika mycket tid som alla andra, varken mer eller mindre. Bonden är ganska bra på att ordnar så att för mycket ska göras till ett visst klockslag. Jag startar långsamt och ökar tempot och när jag måste vara klar är jag det. Men när det är helg eller det inte är jag som ska hämta på dagis blir jag aldrig klar i närheten av samma klockslag, snarare plus tre till fyra timmar.

God kväll


Denna lilla lammunge föddes i morse, gissa vad han ropar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + fem =