Dagens Lunch -EFTERBÖRD-

Hej Blogg!
Helgen har bjudit på välfylld lamm-BB-avdelningen. Det kom fyra lamm i januari och sedan har det inte hänt något tills nu. Allt har gått bra men alla har bara fått ett lamm var vilket är förvånande, det vanligaste brukar vara två lamm per tacka. Så nu blir jag tvungen att dubbla lammpriset i år 😉 När jag kom tillbakatill ladugården på eftermiddagen låg en tacka upp och ned(helt på rygg) och lammade och kunde inte komma upp, fårskallevarning eller vad ska man säga.

Otto älskar lammtider, igår såg jag hur hon stod och stack in huvudet i en fårbox och fiskade efter något. Mon fick napp och halvsprang, glufsande och smackande med en efterbörd ut på logen. Det var en riktig fest för henne det måste vara sådant som hon missade när hon var stadsgris.

Förlåt världen! Förra året hade jag dyngtimmen och nu glömde jag helt bort Earth hour, mellanbror sa tröstande att det gör inget vi kan göra det nästa lördag istället, så får det bli.

34 dagar kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 4 =