Bondereklam

Hej blogg! Lova att ni säger till mig om ni skulle få syn på mig på en elektronisk reklamtavla på stan, långt ifrån bondens vardag, det vore roligt att veta när jag finns där.

Jag kan passa på att berätta om fotografen som var här ute för att ta reklambilden, det var en trevlig skäggig man med en stor kamera och ett vitt tyg runt någon slags böjlig ram(bakgrunden). Han kom i mjukisbyxor (tror jag) och inga stövlar och bakluckan full med Coca Cola. Han sa att detvar en närbild utan mössa och helt utan djur han hade fått order att ta. Några djur skulle inte få plats sa han, onej en bonde utan djur det går inte, sa jag.

Jag frågade om hans jobb och fick veta lite om kungen och några kända artister, tydligen så får fotograferna bara vara med i tio minuter på en konsert för att sedan ser inte artisten snygg ut längre.

När han skulle ta kortet tog jag av mig mössan och sa att jag inte ville ha ful frisyr och dubbelhaka, men det var precis det jag fick!
Jag fick en bild på mail som SN valt ut på mig och mitt hår såg så flottigt ut att man kan tro att det var vattenkammat. Jag fick en viss tid på mig att klaga och min första tanke var att göra det men sedan tänkte jag att jag bryr mig faktiskt inte alls. Jag har alltid varit nöjd med mig själv och har man vanskött sitt hår så kan man inte skylla på fotografen, trodde jag att han skulle göra underverk?

Så om ni ser en flottig bonde på en reklamtavla nära stan, bli inte rädda, det är bara jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 6 =