Spagetti och rosor

Paret som varit gifta i 56 år är bondens bästa kund, denna gång hade dom beställt 7/8 dels ungnöt. När jag lämnar kött hos dem får jag alltid kaffe och bullar och flera sorters jätte goda kakor, numera har jag senarelagt nästa avlastningsställe för att ha god tid på mig. När detta par första gången möttes kastade han sten efter henne och nu får hon rosor varje vecka, det ni!
Här hemma brukar vi ha en diskussion om vem som är blomma och vem som är trädgårdsmästare.

Råbocken var det, den vände om och sprang rakt mot mig med väldiga språng, förbi och ut ur silon, den var borta på ett par sekunder.

Eleven kom tillbaka idag tröttare än innan lovet, hoppas hon piggat på sig till imorgon. Till lunch blev det köttfärssås och spagetti och det föll verkligen eleven i smaken och hon blev ännu tröttare.

Grön köttgryta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + tjugo =