En Iller

Det ringde en kund nu ikväll, han sa att han hamnat på hemsidan och sedan gick tiden, först måste han titta på mängder av bilder och sedan trilla han in på bloggen och det krävde sitt. Tillslut hade han fått lite ordning på hur det stod till här på gården, han ringde och beställde en halv gris. Det var bra jobbat! sånt blir bonden glad av, mera inpulsköp!

Grannen med fina gröna traktorn kom förbi för att lyfta fram balar och med sig upp på gården hade han ett träd som stod i vägen? han gjorde en snabb motorsågsmassaker och vips så fanns lite mera ved i vedboden.

På tal om ved så gick jag för att hämta ved efter dagis och när jag kom tillbaka till huset stod ytterdörren vidöppen. Jag vet inte hur ofta jag säger stäng dörren, för ofta antagligen för om jag inte gör det stängs den inte. När jag kom in fick jag ett mindre utbrott och frågade varför ingen stängde? Det var inte jag sa alla, men om det är femton minus ute kanske någon kan tänka sig att stänga dörren även fast det inte var han. Men barnen verkar hellre frysa ihjäl än stänga åt någon annan, hur får man dem att spela i samma lag?

Idag har jag fått hjälp med avloppet av en Iller, en slangkabel som körs med högtryckstvätten och äter sig fram i rören, fungerade utmärkt, tack för hjälpen!

Imorgon ska bonden ut på vägarna igen, God kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − åtta =