En tyrolerhatt

Det är lite förskjutning i bloggen, här kommer gårdagens inlägg.

På förmiddagen var lillebror och jag i ladugården, sedanåkte jag och stora pojkarna på skidåkning som inkluderade en rejäl krasch för mellanbror och sedan en kväll i ladugården.

Nu ska jag berätta för er om fördelarna med en lördagskväll i ladugården.

– Man kan åka iväg på roligheter på dagen
– Slipper laga middag och lägga trötta barn (och kanske diska)
– Finns inga förväntningar på tidsåtgången
– Slipper melodifestivalen
– Får se en fantastisk stjärnhimmel
– Man blir garanterat uppfriskad till kropp och själ

Det är klart att det är svårt att ”sparka ut sig” i ladugården på kvällen men när man väl är där så är det kravlöst på något sätt, man gör det man ska eller lite mer eller lite mindre.Jag sopar inte eller ordnar med förstoppningar i utgödsling och just den här kvällen fick jag en låt på hjärnan – JAG BORDE KÖPA MIG EN TYROLERHATT, ja jag vet att det ska vara du och dej.

Eleven och djuren har tagit sportlov skrev jag men så är det alls inte. Eleven har tagit lov men absolut inte djuren, dom tar inte ens helg. Som tur är tar djuren sommarlov och det gör bonden också, det ska ni få se om ni och jag är kvar på den här bloggen i sommar. Här får ni ett smakprov på sommar aktiviteter. God afton

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 9 =