Tjurhämtning

Bonden har ökat koncentrationen ochmängden kaffe och tjurhämtningen gick som en dans.

SNABBA KÖP 2010-02-02
Jag trodde att jag var spontan och får snabba infall, men detta måste slå det mesta. En god bondkollega ringer och frågar om jag vill köpa några kalvar, ja kanske det svarar jag, jag kommer med dem om en timme sa han. Vi la på ochjag funderade på omhan kanske skojjade, eller så måste han vara mycket trött på dem. Man vet ju hur det kan vara om djuren varit bråkiga och rymt eller något liknande och man säger att dom är “billiga”. Men det brukar ju inte riktigt bli av att man säljer dem på studs, men denna bonden gjorde det. Det visade sig vara 8 fina kalvar-ungdjur, hoppas nu att dom inte rivit hela ladugården till i morgon.

Det var några av dessa tjurar som fick kasta in idag, jag ska berätta lite senare om hur det hela slutade.

Mot laggårn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + ett =