Explosion

Blev ingen slalomträning för bonden idag för bonden stupade på plan men isig mark och vred till knät innan avfärd till backen, men barnen åkte desto mer. Oflytet har fortsatt på gården efter att jowa rekomenderat bonden att sluta med kaffe.

Igår intreffade en ”gödsel explosion” inne i ladugården och stora gruppen med nötter(nötkreatur) som äter i ladugården och sover i en annan byggnad utrymde ladugården på några sekunder. Sist ut var mamma Highland cattle och hon evakuerade sin lilla kalv på ett alldeles speciellt sätt….. gissa hur?

Imorgon 7.30 kommer slaktbilen och hämtar tjurar, vilket alltid är lite nervöst, kommer lastbilen fram, går det att mota och lasta djuren, är bonden uppe i tid. Jag har förberett så mycket som möjligt nu ikväll, frågan är om jag törs ta mig an tjurarna utan kaffe.

God kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 2 =