The point of no return

”The point of no return” var redan uppnådd när granen lämnade huset, men det fanns ändå mycket jobb kvar på granen. Den slutgiltiga plundringen påbörjades omedelbart när x fick granen, grenar slets/bets genast av och barren skakades av eller åts upp. Grenarna har inte återfunnits ännu, eventuellt dyker dom upp i utgödslingen så småningom.

Bonden har åkt slalom med mellan och storebror nu ikväll, under tiden skulle lillebror ta hand om mormor som han själv sa. Jag tyckte att pjäxorna var ovanligt obekväma tills jag upptäckte att jag hade dem på fel fot. Jag bytte och sedan när jag kört färdigt upptäckte jag att den ena inte var fastspänd alls. Jag tyckte nog att skidorna inte följde med foten riktigt men det beror nog mest på tekniken och lite på materialet, på lördag tänker jag gå på slalomkurs med barnen(om jag får vara med för tränaren, kan ju finnas en gräns för vad tränaren tar sig an).

Idag vägrade fåren gå in från rasthagen, fast jag ropade- skynda er dagis väntar på mig. Fåren saknar förståelse för handling-konsekvens, ifall dom inte får gå ut imorgon på grund av att dom inte gick in idag skulle dom nog inte lära något av. Snarare att dom blir ännu svårare att ta in eftersom dom vill ta igen missad utetid. Men om dom skulle bli utelåsta en hel natt utan mat så kanske dom kan lära något av det. Kortsiktigt är dom svåra att lära och belöning är nog bättre än straff, den bästa metoden är nog att ge dem något gott inne när det är stängningsdags eller skaffa en vallhund. Är får dumma eller smarta? Vad kommer fårskalle av? Nej det här blir nog för mycket för er jag fortsätter med fårskallarna en annan dag, gissa vidare på granplundringen istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 4 =