Så gör bonden

Jag fick den här fina boken av Ottos mormor, jag är visst hennes favoritbonde. Nu är jag favoritbonde till två stycken, försök slå det ni!

Nu ska jag berätta vad bonden gör i Juletid.

Så gör bonden:
– Åker mellan byggnaderna på sitt nya halvautomatiska fordon
-tar sovmorgon varje dag
-är uppe på nätterna
-spelar hockey
-äter apelsinris

Detta låter som om det är frid och fröjd på gården men det är inte riktigt så enkelt.
Barnen är omöjliga och kan inte leka med varann, det blir bråk mest hela tiden. Lillebror matvägrar dessutom och kylan gör att barnen inte kan vara ute så länge i sträck. Jag vill så gärna att alla ska vara nöjda och glada men det blir bara så fel.

Imorgon är en ny dag och snart ett nytt år. Jag tittade på förra årets nyårslöften och jag har lyckats sådär med punkt två och bra med ettan och trean. frågan är vilka ströbäddar som är nödiga eller onödiga?

1. SKAFFA EN FICKLAMPA
2. BYGG INGA ONÖDIGA DJUPSTRÖBÄDDAR
3. SÄLJ INTE TVÅ FÅRFIOLER OM DU BARA HAR EN

Det där med bloggbombning som jag sa, glöm det och sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + sexton =