Julfrid

Julen på gården har börjat likt en mardröm, barnen fick komma hem tidigt idag och det har uppstått konflikter mellan dem hela eftermiddagen. Jag hade tänkt göra klart ladugården med barnenlektandes i snödrivorna utanför, men det blev snö i kängorna på lillebror direkt och sedan har det rullat på. Vi var snart inne och jag har på fem timmar lyckats röja av diskbänken och laga mat och fått några eller mångautbrott på barnen. Jag känner mig som en dålig mamma och nu har jag halva ladugårdsjobbet kvar.

Jag måste lägga barnen och sedan rycka upp mig.Spackla på lite julsmink, dricka lite glögg och sparka ut mig i ladugården…..

FORTSÄTTNING
Klockan är nu snart 24 och det är -22 grader

Efter några timmars kylig ladugårdsterapi är bonden i balans igen. Det gick bra men det var mycket kvar att göra, till och med traktorn startadefast den stått många timmar utan motorvärmare och långt ifrån något eluttag.
Nu hoppas jag att barnen och jag vaknar glada och utvilade och att vi får en bra dag imorgon, god kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − tolv =