Stasad gris II

Stasad gris var det ja, först trodde jag att en spion (kanske från Stockholm) varit framme och satt fast en sändare på grisen.

Men sedan förstod jag att det var en ”gummirem” som vanligtvis sitter runt/på bakhjulen på barnens traktorer. Hade Otto snubblat rakt in i traktorn och remmen lossnat och hamnat runt halsen på henne? När hon sedan ville bli av med den tog hon fel håll så att säga.

Remmen satt rätt hårt och jag försökte få tag i den flera gånger utan att lyckas, hon sprang och skrek om jag kom i närheten. Jag kastade mig över henne och greppade bakbenen när vi möttes på foderbordet. Resultatet blev ond armbåge på mig när jag slog i betongen och en gris som slet sig, hon är otroligt svår att greppa för benen är korta och kroppen massiv.

Ny taktik list, jag väntar tills hon grävt ned sig och vilar i halmhögen på logen, jag smyger fram gräver försiktigt ned i halmen och när jag försöker få tag i den hårt sittande remmen springer grisen skrikande ut ur halmhögen.

Jag lastar lite foder med traktorn och Otto återvänder till sin sovplats. Bonden tittar i verktygslådan och hittar en HAMMARE

Fortsättning följer…. grisen lever jag lovar…………..

Idag: bil som inte startade, fick dra en livlina, tack grannen. Halshögg en halt höna alldeles själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 6 =