Napp

Oflytet och stressen fortsätter för bonden.

Köttkunder som tar egna initiativ och åker direkt till slakteriet och hämtar samt kunder med omständiga beställningar frestar på.

Men nu har jag tagit mig till innebandyavslutning med stora pojkarna och passar på att summera dagen för er.

På utgödslingsfronten hade det urartat till nära nog katastrof då jag inte hunnit med att fiska upp den försvunna skrapan på flera dagar och istället byggt gödselberg i rännorna. Idag fick jag därför offra mycket tid på att gödsla ut efter att jag faktiskt fick napppå skrapan ganska snabbt.

Sedan var det ströa, fodra, krossa, fixa och trixa, tiden gick för fort som vanligt. Eftersom jag inte har någon telefon längre är det lite problem att veta tiden. Jag har radion på för att höra när det är nyheter men det är lätt att missa, om inte annat så när det börjar mörkna vet jag att det är knappt om tid.

Igår lyckades jag skattedeklarera före 24 efter en del datorstrul, det gäller ju att tillfredställa skatteverket. Egentligen tycker jag inte alls illa om dem jag tycker dom har en bra vision, alla ska vilja göra rätt för sig.

God kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − två =