Grisarnas Marilyn Monroe

Hemtelefonen ringde vid femtiden i morse och bonden vaknade med ett ryck. Om det är någon man känner så ringer dom nog mobilen tänkte jag, eller kan det vara polisen=djur på vägen. Det skulle vara en katastrof då E4 norrgående fil har körts på gamla riksvägen här nedanför hela veckan. Bonden tassar ner och letar upp telefonen och kollar numret ett 0155 nummer, överväger att kolla på hitta.se men vill inte bli för pigg. Sover en liten stund tills en av pojkarna skriker det står någon där!. Sover en liten stund till, killarna går upp och tittar genom fönstret och skriker POLISEN, POLISEN!!!!! Det var en lastbil med blinkande ljus nere på vägen. Ibland blir man bara så trött, bonden var tvungen att gå till ladugården på kvällen för att vila upp sig från skrikande, bråkande och hungriga barn. Kvällen ägnades åt högtryckstvättning långt ifrån Idol.

Otto ska återvända till storstaden nu i helgen. Mammorna ska transportera henne i en hundbur, hoppas den är tillräckligt stor för hon är ju minst dubblerad sedan hon kom. Ottos mormor var en av lammköttshämtarna igår och hon sa så här när mon tittat på Otto och jämfört med dom andra grisarna.
Ottoär grisarnas motsvarighet till Marilyn Monroe (jag tycker precis tvärtomiallafallnär manjämför med smågrisarna).

Ett sådant uttaladekan bara komma från en mamma eller möjligen en mormor. Hallå!!grisen är kraftigt överviktig och väldigt hårig, mormor måste vara utrustad med optiskt filter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 4 =