Cencur?

Bonden är helsnurrig och lyckas knappt logga in på bloggen och har fått lite prestationsproblem efter alla kommentarer.Vi slog rekord i morse och kom en halvtimme för sent till dagisoch skola. Förut var det jag och en annan mamma som komi sista minuten. Under de senaste dagarna har jag inte sett röken av henne, jag spelar visst i en egen division nu.

Jag slänger in lite Gode Ønsker.

Gode Ønsker til den som vill opp och ut og fram

Gode Ønsker til han som strØk

Det harhänt hemska saker på gården och jag funderar på hur mycket jag ska censurera för er. Frågan är om ni tål verkligheten? eller tror ni att det är som i lambi och bregottreklamen året runt och att det är rosa tapeter och gardiner i ladugården? Med risk för att tappa några bloggläsare kör jagpå oredigerat i morgon om ni vill.

God kväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 5 =