Bonden kör bil II

Klockan är halv sju och Bonden sitter nu i omklädningsrummet intill ett varmt element med Acer medan storebror spelar innebandy. Jag ser upptagen ut och de andra föräldrarna tror säkert att det är Business jag håller på med men det är er jag skriver till.

Idag var det dags för bilkörning igen och den här gången tänkte jag på era råd innan jag skulle åka, sött=trött och ät något som knakar. Jag packade ihop, morötter, frukt och juice. Men precis när jag skulle ut genom dörren kom jag på att jag inte druckit något kaffe och tänkte att det nog inte var ett bra tillfälle att sluta med det. Jag gjorde snabbkaffe och av bara farten slank Gode Ønsker med.

Gode Ønsker fick jag av Danskefar och det är dansk motsvarighet till Alladin trodde jag med det visade sig vara Norskt. Det var i alla fall roligt att läsa på asken där det står exempel på olika livssituationer där Gode Ønsker kan passa. Jag tänkte dra ett par då och då så kan ni kommentera med er tolkning.

Gode Ønsker til den som har gitt.

Gode Ønsker til han med skjeletter i skapet, og til henne som finner dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + sex =