Kraftig benstomme

Hörrni Otto mammor, nu får ni väl erkänna att detta inte kan handla om en kraftig benstomme. Under de senaste dagarna har Otto njutit av höstsolen och gråpäron. Hon går timtals under päronträdet och smaskar och varvar det med att ligga utsträckt i solen. Det går inte att ta miste på att hon njuter av livet, men hur gott får livet vara?

Idag var mellanbror hemma för att han var lite krasslig, vi åkte för att hämta de två kalvarna i sommarhagen och nu var det tredje gången gillt. Vi var framgångsrika, jag lät kalvarna äta sig in i transporten och lurade som en vessla bakom i över en timme. Mellanbror satt på en stubbe och täljde en barkbåt i solskenet och nedanför kullen kick 15 svanar och betade. När kalvarna var halvägs uppe på rampen kastade jag mig fram och skuffade in dem med rampen, vi åkte nöjda hemåt. Mellanbror deklarerade ikväll att han nog inte var tillräckligt bra för att gå till dagis imorgon men att vara med och jobba skulle han klara av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + sju =