Det blåser på Skena

Vad nu då? ingen som reagerar på att termodynamikens 2:a lag bara gäller i slutna system? Jag som redan hade tänkt ut svaret.

En solig dag med hårda vindar, jag flyttade balar och djur. Närbalarna var på plats började tiden bli knapp för att hinna täcka balarna med pressening.Jag gick dåtill min kollegaacer och kollade in på SMHI, inget regn på flera dagar och att täcka när det blåser är inte lätt sa jag till mig själv.

Gick ned i hagen för att flytta djur, champinjonerna(som någon kallade sina charolaisdjur) höll sig lugna. Men Ida och Embla fick inte följa med och dom visade sitt missnöje.

Efter dagis utbröt kaos då kvällens fotboll var inställd. Barnen skulle byta kläder för att leka ute och det slutade så här i höstvindarna.

Efter ett tag gick jag och lillebror in och jag försökte diska och laga mat.Han lyckades ha sönder först hammarenfrån sitt nya verktygsskärp och sedan en tång och blev helt galen båda gångerna.

Men så dök morfar upp och ville ta med stora barnen på intervallträning i skogen. Morfar hade planen klar för sig, det skulle springas sex intervaller och joggas som uppvärmning, tänk på att dom är fem och sju år gamla försökte jag säga, medan lillebror hela tiden undrade varför han inte skulle springa. Kvällen kommer urarta totalt när jag får tillbaka trötta och hungriga barn tänkte jag men morfar trodde att barnen skulle bli uttröttade och lugna.
Löpträningen gick bra enligt alla parter och pojkarna verkade nöjda. Men när det var dags för dusch kom det bara jätte lite vatten från den ena duschen och den andra hade stopp i avloppet. Under tiden jag fixade avloppet blev den andra toan och golvet utanför nedduchade, hur vet jag inte med det vattentrycket.

Tillslut blev det en lugn stund ikväll också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − femton =