Ett odjur till

Mellanbror var med på Bondens egen marknad igår. Det var lite extra festligt då det var säsongsavslutning.
Otippat så vann han tipspromenaden som hade anknytning till närproducerade produkter. Tydligen så växer en struts 7cm i veckan, det kan knappast räknas som slowfood snarare snabbmat eller?
Mellanbror fick motta pris av självaste Banarne (Klasse Höllberg) som jag minns från Trazan och Banarne i God morgon Sverige på 80-talet. Själv börjar man känna sig gammal men Banarne såg ut som vanligt och sjöng glatt sina sånger fortfarande. Priset var en stor korg med produkter från marknaden och ett par ap-öron, han var så stolt.När det blev lite tråkigt blev det kojbygge.

Lite kuliga saker från marknaderna:

-säljer du ingen ”vanlig korv” med mindre kött i ?

– Ååååå , lammfärs köpte jag av dig förra gången, det var fantastiskt (jag hade inte sålt det förut under hösten).

– Säljer du inget att dricka? Att ingen har tänkt på det är ju konstigt! Svar: Jo du förstår att det här är Bondens egen Marknad och själva grejen är att man säljer sina egna produkter, jag kan inte ställa mig och sälja Coca cola om jag inte har tillverkat den själv.

Nu är bonden trött på att åka på marknad och det är tur att det är paus nu innan Julmarknaderna sätter igång. Synd bara att det blev 5kg lammfilé över, men den fungerar utmärkt som snabbmat 😉

Nu ska jag börja tänka på att mocka ur djupströbäddarna i ladugården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =